About خواص عسل

مصرف ۱- ۲ قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب باعث تغذیه کبد ، تامین انرژی مغز در طول شب می‌شود و کمک به داشتن یک خواب آرام می‌کند.

گاهی، مصرف عسل به‌عنوان درمانی برای آلرژی‌های فصلی پیشنهاد می‌شود، اما شواهد علمی برای حمایت از این ادعا کافی و معتبر نیست.

۴ سایر کاربردهای درمانی ۱۰ مضرات احتمالی مصرف عسل تغییر وضعیت زیربخش‌های مضرات احتمالی مصرف عسل ۱۰.۱ مضرات ناشی از آلرژی ۱۰.۲ مضرات ناشی از مصرف زیاد ۱۰.۳ مضرات ناشی از باکتری‌های عسل ۱۱ عسل در ادیان تغییر وضعیت زیربخش‌های عسل در ادیان ۱۱.۱ عسل در اسلام ۱۱.۲ عسل در یهودیت و مسیحیت ۱۲ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات عسل

همچنین بخش زیادی از وزن خشک عسل را قند‌های ساده (منوساکارید‌ها) تشکیل می‌دهند که بسیار راحت تجزیه و جذب بدن می‌شوند.

کودکان تغذیه شده با عسل نسبت به گروه تغذیه شده با شکر، کمتر به بیماری‌های مختلف دچار می‌شوند که علت را می‌توان در تولید سلول‌های خونی بیشتر در این گروه دانست.

[۴۴][۴۵][۴۶][۴۷] با توجه به تکثیر باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک در چند دهه اخیر، علاقه مجددی به پژوهش در مورد ویژگی‌های ضد باکتریایی عسل افزایش یافته‌است.[۴۸] اجزای یافت‌شده عسل در پژوهش‌های اولیه برای استفاده بالقوه به‌عنوان آنتی‌بیوتیک، شامل متیل‌گلیوکسال، هیدروژن پراکسید و رویالیسین (یا دفنسین-۱) است.[۴۹][۵۰]

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

همانطور که در ابتدای این مقاله نیز گفته شد از اولین فواید عسل که مورد استفاده فرهنگ‌های مختلف بوده است، استفاده از آن به عنوان یک ضماد مناسب برای التیام زخم‌ها و سوختگی‌ها بوده است.

مفید برای عادات ماهیانه دردناک، موثر در درمان عفونت‌های بدن، درمان زخم‌ها و جای آنها، موثر برای بهبود دردهای شکمی و سرفه و گلودرد

عسل‌های دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، more info حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئین‌ها، پیک مان‌ها، مواد معطر و خوشبوکننده و هم چنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) آنزیم‌ها (مانند دیاستاز، گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و همچنین حاوی ویتامین‌ها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره می‌باشند.

استفاده از عسل در برنامه غذایی کودکان همواره توصیه می‌شود.

پیشنهاد می‌شود برای بهرمند شدن از خواص عسل برای بهبود زخم معده، از محلول عسل و آب ولرم استفاده شود.

ترویج بهبودی: عسل به دلیل مواد غذایی غنی که دارد، می تواند به بهبود سریع تر زخم ها، زخم های دهانی، و زخم های جلدی کمک کند.

همچنین استفاده بیش از حد عسل می‌تواند باعث بالا رفتن سطح قند خون در افراد شود و باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای افراد دیابتی شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *